Thuis

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Taxi hoogste LEIDENE Vertoning voor verkoop
Van goede kwaliteit Taxi hoogste LEIDENE Vertoning voor verkoop
Hallo Max. Ik ontving uw e-mail. Taxi leidde het beeldscherm is een geweldig product. Ik ben vragen als u mij een agent en verkopen ze hier zou toestaan.

—— <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <HTML><H

De taxi toppers die ik kreeg van uw bedrijf hebben meer helderheid dan wat ik gekocht van andere leveranciers. De advertenties inhoud zou kunnen worden gezien onder de zon.

—— Neil Boderman

Beheersing van 3G-externe cluster is zo handig om te werken dat het helpt ons redden van een heleboel arbeidskrachten. Weet u, opslaan werknemers betekent meer geld verdienen.

—— Carlos Villegas

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4

 • lopende band

  Productielijn profiel  

  Wij zijn een van de geavanceerde fabrieken die volledige automatische productlijn te hebben. Maandelijkse productiecapaciteit van 2000 vierkante meter. Alle grondstoffen worden streng getest voordat ze werden gebracht.

  Apparatuur Ondersteuning

  We hebben de meest geavanceerde productie-apparatuur in de LED-display-industrie, zoals automatische SMD, automatische taping machine, reflow-machine solderen, golf solderen Machine, enz. We zijn ook uitgerust met enkele betrouwbaarheid testen machines, zoals programmeerbare constante temperatuur, fotometrische colorimetrische elektrisch tester voor led, elektrische verwarming air-blowing droger, helderheid colorimeter.

   

 • OEM / ODM
  OEM / ODM

  We hebben de productie systeem voor het beheer en de professionele LED-display onderzoek en deveopment technologie ontwikkeld en ook doorgaan met verse technische innovaties aan onze klanten bieden alle soorten van LED-display OEM / ODM-diensten.

 • R & D

  Kernkwaliteiten

  We hebben een toegewijd team van professionele ingenieurs, die zijn gebaseerd op onze R & D-afdeling Research state-of-the-art. Onze R & D-team heeft de juiste expertise en teh gemakkelijke toegang tot de nieuwste technologische platforms nodig om te leiden, te verbeteren en ervoor te zorgen dat we blijven het beste ras. We posess een breed scala van gepatenteerde intellectuele eigendomsrechten en meer dan 7 jaar in het bestaan ​​deveoped een groot aantal technologische platformen die we over ons gamma van producten geïmplementeerd, zoals in het begin van h et bepalen van de PWM technologie in vergelijking met andere manufaturers, en de ernstige uitvoering van Dot-to-Dot kalibratie.

  Onderzoek en deveopment Beleid

  Het is de belangrijkste doelstelling van de Ocolour beheer geweest om de voortdurende capaciteit fo innoveren, teneinde te voldoen aan de verwachtingen van de klant en de specifieke eisen van de markt. Ons beleid en de praktijk is om te zorgen dat elk jaar te maken een minimum van 6% van onze omzet wordt reinveted in R & D-afdeling.

  een. Volledige helderheid Aanpassing met Intact Niveaus van Grey Scale

  We zijn de allereerste eerdere adopter van de Pulse Width Modulation (PWM) technologie in de LED-display-industrie. Door het toepassen van de PWM technologie dan Ocolour LED-display systeem van de in-build niveau van grijsschaal vrijwel hard-wired en bleef intact, ook als we variëren de input niveau van de constante stroom voedingsbron. Vandaar met het nummer van bidden-schaalniveaus intact blijft onder wisselende huidige toestand als gevolg van de sfeer sensoren fi het beeld behoudt zijn snelheid en gladheid. Wanneer vertaald in het dagelijks leven, deze functie is vooral instrumenteel en visueel gunstig voor eigenaren en kijkers van het display wanneer het omgevingslicht automatisch de helderheid van sensing vaak wordt geactiveerd in een alledaagse routine.

  b. Single Led Calibration

  Onze Single Led Helderheid Calibration Technology zorgt voor een helderheid van minder dan ± 2%, zodat na kalibratie, onze LED displays tonen zelfs helderheid en betere beeldkwaliteit over het gehele oppervlak.

  Single ledChrome Calibration technologie garandeert de perpect kleur uniformiteit in de hele LED-display. Extra huidskleur en groene-kleurweergave technologie kalibreert elke geleid tot zorgen voor een zachter beeld en een betere stereo-visie, brengt u direct terug naar de natuurlijke wereld.

  c. 16-bit Colour Processing en 7680Hz verversingsfrequentie

  Gepatenteerde module ontwerp zorgt voor 16-bits kleurverwerking en refresh rates van 7680Hz of meer, die het prachtig en scherpe video kunnen zorgen en tijdens de uitzending vermijd flikkeren probleem.

Contactgegevens
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Max Dan

Tel.: +86-755-2691-5212

Fax: 86-755-6160-5212

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)