Thuis

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

Van goede kwaliteit Taxi hoogste LEIDENE Vertoning voor verkoop
Van goede kwaliteit Taxi hoogste LEIDENE Vertoning voor verkoop
Hallo Max. Ik ontving uw e-mail. Taxi leidde het beeldscherm is een geweldig product. Ik ben vragen als u mij een agent en verkopen ze hier zou toestaan.

—— <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <HTML><H

De taxi toppers die ik kreeg van uw bedrijf hebben meer helderheid dan wat ik gekocht van andere leveranciers. De advertenties inhoud zou kunnen worden gezien onder de zon.

—— Neil Boderman

Beheersing van 3G-externe cluster is zo handig om te werken dat het helpt ons redden van een heleboel arbeidskrachten. Weet u, opslaan werknemers betekent meer geld verdienen.

—— Carlos Villegas

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd
公司图片 公司图片

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Merken : Ocolour
Aantal werknemers : 150~160
Jaarlijkse omzet : 20 million-30 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

  Beperkt Co. van Ocolourtechnologieën, is een professionele fabrikant gespecialiseerd in de de de de onderzoekontwikkeling, productie, verkoop en dienst van taxi geleide vertoning. Ocolour is in geavanceerd technisch van toepassing en poogt de geleide vertoningen van goede kwaliteit aan te bieden. Begonnen in 2008, en gevestigd in Bao'an-District dat het belangrijkste innovatiecentrum van Shenzhen is.

  Sinds gevestigd, verzamelden wij heel wat ervaren ingenieurs, productielijnsupervisors en oplossing die ingenieurs verstrekken om ons team te vormen. Nu hebben wij meer dan 160 werknemers, zijn 30 van hen gekwalificeerde ingenieurs die in de digitale geleide vertoningsindustrie meer dan 10 jaar werden gewerkt. Met de output van de meer dan 3000 vierkante metersschermen per maand, hebben wij de capaciteit om onze cliënten tevreden te stellen en stabielere kwaliteit te verstrekken leidden vertoningen. Wij hebben automatisch oppervlakte-opgezet technologiemateriaal. Met de gekwalificeerde ingenieurs en de strikte testende systemen, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de geleide vertoning gewaarborgd is.

  Wij houden het concept dat de verenigbare kwaliteit en de stabiliteit het belangrijkste principe zijn. Daarom voeren wij onze productie volgens de normen van ISO9001 uit: 2008 Kwaliteitsbewakingssysteem. Ondertussen, kregen wij het ISO-Certificaat van het het Beheerssysteem van het 14001:2004milieu. De producten van LEIDENE Vertoning, de LEIDENE Schermen en LEIDENE Tekens kenden internationale certificaten, zoals, UL, Ce, ETL, RoHS, CCC, en TUV toe. Voorts voeren wij 7S Beheer uit en beheren strikt het productieproces en de kwaliteitscontrole, die ons maken heel wat reputatie allebei in binnen- en buitenland verdienen.

Contactgegevens
Shenzhen OColour Technologies Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Max Dan

Tel.: +86-755-2691-5212

Fax: 86-755-6160-5212

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)